sep 102018
 

Op zondag 9 september heeft Zwem- & Polovereniging DOS mee gedaan aan “Swim To Fight Cancer” editie Doetinchen. Het evenement zou in de Oude IJssel plaats vinden, maar door blauwalg in het water is deze happening verplaats naar recreatieplas Stroombroek in Braamt.

Van de ca. 50 kinderen die mee zwommen tegen kanker waren er 13 zwemmers van DOS bij met hun 4 begeleiders. De kinderen moesten in het koude water (19,5 °C.) een afstand van 500 meter afleggen. Dit was voor de kinderen van de zwemclub natuurlijk geen enkel probleem.

Naast de kinderen zwommen er ook begeleiders en andere volwassenen mee. In de aanloop naar het zwemevenement is iedereen druk bezig geweest met het werven van sponsoren en met succes! Ze haalden maar liefst € 5665,00 voor het KWF. Een geweldig resultaat om trots op te zijn! Voor dit fantastische bedrag willen we alle deelnemers en de gulle gevers dan ook hartelijk bedanken.

In totaal bracht de zwemactie ruim 1,2 ton op voor KWF! Bekijk hieronder een reportage van Regio8.

[pwaplusphp filter=”Swim To Fight Cancer 2018″]

 

 Posted by at 19:27

  3 Responses to “DOS haalt ruim €5600,- op bij “Swim to fight cancer””

  1. Mooi gedaan allemaal, een compliment waard! Sonja, goed geregeld!

  2. Wat een prachtig mooi resultaat, TOP gedaan allemaal, complimenten.
    De beach vlag van onze mooie vereniging DOS was mooi zichtbaar op het filmpje van regio 8.

  3. Beste DOS leden die meegedaan hebben aan “Swim te Fight Cancer”. Ben trots op jullie; super dat er zoveel geld is opgehaald voor dit goede doel en dat jullie meegedaan hebben aan de Swim. Ouders ook bedankt voor de ondersteuning die jullie de kinderen ongetwijfeld geboden hebben en Sonja bedankt voor het enthousiasmeren.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.