okt 102013
 

Vorig jaar hebben we regelmatig verslag gedaan van een groep DOS bikkels die meededen aan recreatieve waterpolotoernooien. Deze jongens en meiden zijn ondertussen goed gegroeid. En niet alleen in lengte maar ook in competitief opzicht. Het team van vorig jaar is samengevoegd met enkele leden van het competitieteam van vorig seizoen en doet nu mee onder de naam DOS B in de officiële waterpolocompetitie.

Zaterdag 5 oktober was alweer de tweede wedstrijd van het seizoen 2013-2014. Er werd uit gespeeld tegen NDD in het vernieuwde Rozengaarde in Doetinchem. Vanaf de tribune hadden we riant zicht op de verrichtingen van beide teams. De strijd ging gelijk op. De eerste periode was voor DOS (1-2), na de tweede periode stond het gelijk (2-2) en in de derde periode kwam NDD op een voorsprong (5-3).

De poloërs van beide teams lieten zich van hun beste kant zien. Zowel aanvallend als verdedigend waren er mooie acties. De inspanningen van team en coach betaalde zich in de laatste periode uit. Slim overspelend en snel positie kiezend voor het doel werd de wedstrijd in de laatste periode in het voordeel van DOS beslist: 5-7. Het was een spannende wedstrijd met een voor DOS mooi einde.

Geheel volgens traditie van enkele van de ouders van de kinderen werd de wedstrijddag afgesloten met een plak van een heerlijke zelfgebakken cake. Op naar de volgende wedstrijd!

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.