okt 082012
 

Borculo – zondag 7 oktober

Opnieuw deed een team van DOS pupillen mee aan een mini waterpolo toernooi. Dit keer het toernooi georganiseerd door BZC (Berkellandse Zwem Combinatie) in zwembad ‘t Timpke in Borculo. De groep van vier bikkels, bestaande uit Ella, Roan, Jara en Merlijn werd begeleid door een uitgebreide technische staf, waaronder spelleider Joris die op het toernooi een groot aantal wedstrijden als scheidsrechter uitstekend in goede banen leidde.

De vier DOS bikkels lieten zien dat ze het afgelopen jaar veel hebben geleerd. De tactische aanwijzingen van coach Ria voor (en ook tijdens) de wedstrijden werden onder de caps geknoopt en vol vertrouwen sprong het enthousiaste DOS team in het water voor de eerste wedstrijd.

Ze speelden de sterren van de hemel. Zowel technisch als conditioneel lieten ze zien wat ze waard waren. Hadden de andere teams wisselspelers nodig om het team voldoende fit te houden, de leden van het DOS team speelde elke minuut en konden alleen in het doel op adem komen. Het team speelde in totaal 3 wedstrijden, die achtereenvolgens met 7-1, 5-1 en 6-0 werden gewonnen. Een groots succes.

Moe – heel erg moe ! – maar voldaan keerden zij aan het eind van de zondagmiddag huiswaarts.

 

  4 Responses to “DOS Bikkels in Borculo”

  1. Ben trots op deze DOS bikkels.

  2. De toekomst van DOS!!!

  3. WOW! Wat een sterrenteam!

  4. Super!

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.