jun 022017
 

Beste leden en ouders/verzorgers van jeugdleden,

Dit jaar bestaat zwem- en polovereniging DOS 50 jaar.

Er wordt al vanaf de jaren vijftig gezwommen in Varsseveld. Destijds bij de sluis, nabij de huidige ijsbaan, in de Slingebeek. In 1967 is “Zwemvereniging D’ Olde Schole Varsseveld” opgericht in het voormalig schoolgebouw aan de Van Pallandtstraat. Naar dat gebouw is de club ook vernoemd. Enkele jaren geleden is de naam omgetoverd tot “Zwem & Polovereniging DOS”, dé vereniging waar  u of uw kind lid van is.

Het 50 jarig jubileum willen we dit jaar groots vieren  en dat gaan we doen door de volgende activiteiten:

De Zwem4daagse
Terug van weggeweest: de Varsseveldse Zwem4daagse. De Zwem4daagse is niet alleen voor leden maar voor iedere sportieveling uit de omgeving. Het vindt dit jaar plaats van dinsdag 27 juni t/m zaterdag 1 juli. Tijdens deze dagen is het Van Pallandtbad water voor enthousiaste zwemmers en kunnen er  banen worden gezwommen.  Dinsdag tot en met vrijdag kan er gezwommen worden van 18.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag sluiten we af van 10.00 tot 12.00 uur. De te zwemmen afstanden zijn: 250, 500 of 1000 meter.

Doe je mee?  Opgeven voor de Zwem4daagse: www.dosvarsseveld.nl/zwem4daagse

De optocht
DOS doet dit jaar mee aan de optocht tijdens de Varsseveldse Volksfeesten in augustus. Hoe we meedoen en hoe dit (zwem)spektakel er precies uit gaat zien is natuurlijk nog geheim tot aan de opening van de Volksfeesten op donderdagavond. Voor dit “zwem”spektakel zijn wij wel op zoek naar (veel) enthousiaste leden (jong en oud) die mee willen lopen op de donderdagavond 17 en/of zaterdagmorgen 19 augustus.

Doe je mee? Opgeven Optocht: jubileum.dosvarsseveld.nl/optocht

Het jeugdkamp
Net als voorgaande jaren is er het DOS Jeugdkamp voor de jongste zwemmers. Het jeugdkamp wordt dit jaar gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 september 2017. Er wordt weer groots uitgepakt en er staan ontzettend leuke activiteiten op het programma. Het thema van dit jaar, hoe verrassend, het 50-jarig jubileum. Binnenkort ontvangt de jeugd hiervoor de uitnodiging.

Het 50 jarig jubileumfeest
Vrijdag 29 september 2017 is de dag dat DOS 50 jaar bestaat, dit gaan we vieren op zaterdag 30 september 2017! Voor de jeugd zal er overdag een speciaal programma worden samengesteld om het feest te vieren. Wat we gaan doen? Dat blijft nog heel even geheim.

Aanmelden voor het jeugdprogramma: jubileum.dosvarsseveld.nl/programma/jeugd-programma

Voor de leden en oud leden (vanaf 12 jaar) is er ’s avonds een spetterende feestavond. Alle ins en outs van dit jubileumfeest worden te zijner tijd gecommuniceerd via de diverse kanalen.

Aanmelden voor het jubileumfeest: www.dosvarsseveld.nl/feestavond

Zet het dus allemaal in jullie agenda:

  • De Zwem4daagse: maandag 27 juni t/m zaterdag 1 juli 2017
  • De Varsseveldse Optocht: donderdag 17 en zaterdag 19 augustus 2017
  • DOS Jeugdkamp: zaterdag 2 en zondag 3 september 2017
  • Jubileumfeest Jeugd: zaterdag 30 september (ochtend met uitloop in de middag)
  • Jubileum feestavond: zaterdag 30 september voor (oud)leden vanaf 20.00 uur.

Oproep aan alle leden:

deel de uitnodiging voor de feestavond zoveel mogelijk onder oud leden. Hoe leuk is het om met jou oude zwem en ploeggenoten of collega vrijwilligers herinneringen te delen onder het genot van een…

Enthousiast geworden?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het jubileum via: www.dosvarsseveld.nl/jubileum

Voor eventuele vragen kan er gemaild worden naar jubileum@dosvarsseveld.nl

Feestelijke groet,
De jubileumcommissie

 Posted by at 10:47

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.