jan 092013
 

Op 20 januari is de volgende ronde van de recreatieve zwemwedstrijden voor de jeugd. Doe mee met deze leuke en vrijblijvende kennismaking met het wedstrijdzwemmen.

Uitgenodigd zijn alle kinderen van DOS die het leuk vinden om af en toe aan een sportieve wedstrijd mee te doen en/of die willen kijken of het het wedstrijdzwemmen wat voor ze is en hoe het er bij een wedstrijd aan toe gaat.

De eerstvolgende wedstrijd is op:

Zondag 20 januari 2013
Ontmoeting 2:  Doetinchem/Rozengaarde/NDD.
Inzwemmen: 16.15 uur
Aanvang: 16.30 uur
25-50 m. vlinder of 25-50 m vrijeslag / 25-50 m. schoolslag of 100 m wisselslag

We vertrekken gezamenlijk rond 15:45 van het Van Pallandtbad. Natuurlijk kun je ook op eigen gelegenheid gaan als dat beter uitkomt.

Heb je interesse? Lees dan hier alle informatie over deze en alle andere recreatieve wedstrijden van dit jaar of meld je direct aan bij Richard te Grotenhuis (stuur bericht) of Martin Siffels (stuur bericht). Vermeld in dat geval je naam, leeftijd en hoe we je kunnen bereiken (email en telefoon). Je kunt je opgeven tot en met uiterlijk zondag 13 januari.

Tot binnenkort!

 

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.