dec 122011
 

Op zondag 11 december speelde de heren jeugd <19 al weer hun 6e wedstrijd van de competitie.

Dit keer ging de reis naar Culemborg (ZV de Meer). De wedstrijd stond om 18:00 gepland maar, begon iets eerder. Iedereen wist dat dit een belangrijke wedstrijd zou gaan worden om te zorgen dat DOS in ieder geval niet als laatste zou eindigen in de competitie.

De wedstrijd ging goed van start. De opbouw verliep goed en iedereen wist elkaar goed te vinden. Dit resulteerde uiteindelijk in de eerste periode in een voorsprong van 0-2. De tweede periode verliep iets minder vlekkeloos. Na twee keer een man meer “verknoeid” te hebben en een paar andere onderlinge foutjes stonden de heren ineens met 3-2 achter. In de derde periode kwamen de heren van DOS weer terug en wisten ze de stand gelijk te maken.

In de vierde periode moesten de heren de winst binnenhalen. Dit gebeurde dan ook, er werd weer gespeeld net als in de eerste periode, de verdediging zat goed in elkaar en de kansen werden redelijk goed benut. Dit resulteerde uiteindelijk in een stand van 4-7 in het voordeel van DOS.

Al met al was het een mooie/spannende wedstrijd om te zien, maar ook om te spelen.

Op naar de volgende overwinning……..
Periode standen: 0-2, 3-2, 4-4, 4-7

Doelpunten: Erik Sewalt (2), Gerben Keurentjes (2), Michel Evers, Merijn Geurts, Rob Gerritsen

 

Lees ook het opmerkelijke artikel over deze wedstrijd op de site van ZV de Meer: “Typerende pechwedstrijd”

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.