apr 172016
 

Zaterdag 16 april speelden de twee D-jeugd waterpoloteams van DOS de laatste wedstrijd van het seizoen tegen elkaar in het van Pallandtbad in Varsseveld. De eerste wedstrijd was met 12-2 gewonnen door het team van DOS-Natare en dat wilde het team DOS-De Gendten natuurlijk niet op zich laten zitten.

De wedstrijd begon erg goed voor DOS-de Gendten, na de eerste periode was de stand 2-1, na de tweede periode was de voorsprong zelfs iets uitgelopen naar 3-1. Dos-Natare leek terug te komen maar het DOS-de Gendten team stond ook aan het einde van de derde periode nog op voorsprong: 4-3.

In de laatste periode zette het team van DOS-Natare alles op alles om de achterstand weg te werken en het team van DOS-de Gendten begon tekenen van vermoeidheid te vertonen. Uiteindelijk viel 31 seconden voor het einde de beslissing van deze superspannende wedstrijd: DOS-Natare scoorde waardoor de eindstand uitkwam op 4-5.

Voor het team van DOS-de Gendten betekent de uitslag dat ze in de competitie als zesde geëindigd zijn, met 18 punten uit 16 wedstrijden en een doelsaldo van +7. Het team van DOS-Natare staat op dit moment tweede, met 39 punten uit 16 wedstrijden en een doelsaldo van +117. Omdat de ploegen die nu één, drie en vier staan alle drie nog een wedstrijd moeten spelen kan DOS-Natare in theorie zelfs nog kampioen worden!

Op de foto’s het team van DOS-de Gendten, dat zo dicht bij de overwinning was.

 

20160416_125304

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.