nov 232016
 

Beste lotenverkopers en lotenkopers,

De clubactie 2016 zit er weer op. De loten zijn verkocht, de opbrengst geteld en op 8 december is de trekking (publicatie op 9 december) en kan iedereen kijken of hij of zij iets gewonnen heeft. We hebben dit jaar wederom geweldig verkocht, en daardoor kunnen we opnieuw een fantastische opbrengst op onze rekening bijschrijven! Iedereen dan ook hartstikke bedankt voor de inspanningen (als verkoper of koper) en we hopen dat jullie volgend jaar ook weer meedoen!

Zoals altijd kijken we altijd met veel plezier uit naar wie er dit jaar de TOPVERKOPERS zijn. 5, 10 of meer loten? Geweldig, we zijn trots op jullie. En meer dan 10 verkocht? Dan ben je in onze ogen een echte baas!.

Benieuwd naar de top 10 van dit jaar? Hier zijn ze:

1.  Nila Jadi Huizer 32
2.  Merle Vinkevleuger 30
3.  Katrien  Meijer 28
4.  Rinus Meijer 27
5.  Karlijn Heuvels 24
6.  Nora Lippets 23
7.  Sharell Coenen 20
7.  Danny Beernink 20
9.  Rowie Ligtlee 19
10.  Yannick  ter Horst 17

 

Maar let op! Wij weten ook dat vele kleintjes ook een heel mooi totaal kan geven. We zijn blij met elk verkocht lot. Dus Evy, Yannick, Jente, Senna, Anna, Max, Rowie, Sven, Sharell, Huub, Casper, Nora, Guus, Anne, Relinde, Danny, Dionne, Linzy, Bas, Jelle, Eppo, Gijs, Sera en Stein hartstikke bedankt dat jullie aan dit mooie resultaat hebben bijgedragen. We zijn uiteraard ook blij met alle waterpoloteams en bedanken hen voor hun geheel vrijwillige bijdrage, en uiteraard ook alle vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen, vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en iedereen die verder geholpen heeft om deze actie tot een succes te maken. Super gedaan. Bedankt.

 

Zoals gezegd: de uitslag wordt 8/9 december bekendgemaakt. Heb je een lot gekocht zoek dan je lotnummer op het rekeningafschrift van de betaling en kijk op www.clubactie.nl of je een prijs hebt gewonnen. Als je een prijs hebt gewonnen, of als een prijs is gevallen op een door jouw verkocht lot horen we dat natuurlijk heel graag.

We zijn trouwens ook gebeld door de hoofdpiet. Of we de uitslag al hebben wie de TOPverkopers zijn? Want de Sint kan niet wachten tot hij de vijf verkopers die de meeste loten hebben verkocht in het zonnetje kan zetten. Natuurlijk hebben we de uitslag doorgegeven. De uitreiking van de prijsjes staat gepland voor het Sinterklaasfeest op 3 december 2016. Genoteerd in de agenda? De hoofdpiet en de Sint zijn er klaar voor!

Namens het bestuur van DOS, Martin Siffels

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.