nov 272014
 

Beste lotenverkopers en lotenkopers,

De clubactie 2014 zit er weer op. De loten zijn verkocht, verdeeld, betaald en vandaag (jawel) is de trekking geweest en dus kan iedereen kijken of hij of zij iets heeft gewonnen. We hebben – ondanks al jullie inspanningen – dit jaar iets minder loten verkocht, maar nog altijd hebben we een fantastische opbrengst! Iedereen hartstikke bedankt voor de inspanningen (als verkoper of koper) en we hopen dat we volgend jaar ook weer op jullie kunnen rekenen.

We hebben dit jaar weer lotenverkopers die er veel hebben verkocht en lotenverkopers die er heel veel hebben verkocht. Hulde!

Benieuwd naar de top 10 van dit jaar? Hier zijn ze:

1. Katrien Meijer 57
2. Karlijn Heuvels 43
3. Noor Focke 29
4. Pien Mateman 25
5. Senna Engel 24
6. Jarno Helmink 22
7. Loes Focke 18
8. Ella van Braak 16
8. Yannick ter Horst 16
10. Manon Jolink 14

 

Natuurlijk zijn we blij met elk verkocht lot. En de 10 topverkopers hebben het natuurlijk niet alleen gedaan. We bedanken dit jaar natuurlijk ook Dewi, Rowie, Anne, Ruben, Esmee, Tino, Sven, Jelle, Anna, Jelle, Jylze, Linzy, Jara, Aranka, Eline, Marijn, Wout, Christy, Janne, Tara, Dionne, Marije, Lieke, Roan, Tin-Wing, Max, Evy, Hiske en Huub; alle waterpoloteams voor hun geheel vrijwillige bijdrage, en uiteraard ook alle vriendjes en vriendinnetjes, broers en zussen, vaders en moeders, opa’s en oma’s, ooms en tantes en iedereen die verder geholpen heeft om deze actie tot een succes te maken. Onwijs goed. Bedankt.

Door de jeugd, voor de jeugd. Dat is en blijft ons motto. Ook dit jaar gaan we het besteden aan de jeugdactiviteiten, en het jeugdkamp van volgend jaar hoort daar natuurlijk ook weer bij.

Zoals gezegd: de uitslag is vandaag (27 november) bekendgemaakt. Heb je een lot kijk dan op www.clubactie.nl of je een prijs hebt gewonnen. Als je een prijs hebt gewonnen, of als een prijs is gevallen op een door jouw verkocht lot horen we dat natuurlijk heel graag.

We hebben ook nog even contact gehad met Sinterklaas. De vijf verkopers die de meeste loten hebben verkocht worden in het zonnetje gezet bij het Sinterklaasfeest op 29 november (aanstaande zaterdag). Daar komen jullie toch ook?

Namens het bestuur van DOS, Martin Siffels

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.