dec 222015
 

Fijne Feestdagen 2 DOSVandaag gingen we met de zwemselectie naar de derde c-competitie in Lichtenvoorde.
Helaas kon niet iedereen mee waardoor we jammer genoeg behoorlijk wat punten hebben laten liggen voor de competitie. De volgende keer hopen we dat het team weer compleet is.

De wedstrijd verliep verder prima. Het werd ook nog erg spannend bij de 100 meter vrije slag. Heike had de mogelijkheid om haar tijd scherper te stellen zodat ze kans zou kunnen maken om mee te doen met de Gelderse Korte Baan Kampioenschappen op 9 en/of 10 januari in zwembad Rozengaarde in Doetinchem. Iedereen heeft de longen uit hun lijven geschreeuwd om haar naar een snelle tijd te krijgen. Daarna werd er met spanning gewacht op de tijd die ze heeft gezwommen. En het is gelukt. Heike heeft haar tijd met 1,38 seconde verbeterd. Echt een top prestatie.
Meer informatie over de Gelderse Korte Baan Kampioenschappen vind je hier.

De rest van de selectie heeft ook top tijden neergezet. 18 nieuwe PR’s zijn er gezwommen met als klapper natuurlijk de limiet voor Heike en Yannick met een nieuwe PR tijd dat 18 seconde onder zijn oude tijd ligt. Top gedaan.

Op naar een nieuw sportief jaar met hopelijk weer net zulke mooie prestaties als het afgelopen jaar.

Margriet

De uitslag van deze wedstrijd vind je hier.

 

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.