jan 042014
 
Kader zaterdag ochtend 2013

Het kader van de zaterdag ochtend tijdens het afzwemmen.

Zaterdag 21 december 2013 werd er weer afgezwommen in het van Pallandtbad. Dit maal extra spannend omdat er onverwachts een rapporteur van het NPZ-NRZ (Nationaal platform zwembaden & Nationale raad zwemdiploma’s) langs kwam. Een zeer enthousiaste man die op 73 jarige leeftijd nog volop in het zwemwereldje actief is. Hij kwam uit pure nieuwsgierigheid omdat hij nog nooit in het van Pallandtbad was geweest. Over onze diversiteit aan diploma’s voor zowel de basis als de keuze pakken was hij erg te spreken. Ook over onze eigen kikker- en dolfijndiploma’s was hij enthousiast omdat dit een brug slaat naar de hogere diploma’s.

Naast zijn enthousiasme over de diploma’s was hij ook lovend over de organisatie. Het programma zat goed in elkaar wat een duidelijk beeld gaf over wat er de ochtend nog stond te gebeuren. Kortom een zeer goede beoordeling van een evenzo positieve rapporteur. Puur een man uit de praktijk en niet eentje van achter een bureau.

 

[pwaplusphp filter=”Afzwemmen – 21 december 2013″]

 

 Posted by at 14:37

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.