jul 162015
 

Afzwemmen zaterdag ochtend - 11 juli 2015 - IMG_1788

Zaterdag ochtend 11 juli was er weer het grote afzwemfestijn in het van Pallandtbad.

De jongste zwemmertjes van de vereniging hebben weer hard gewerkt om dat fel begeerde diploma in de wacht te slepen.

Omdat de laatste jaren de afzwem ochtenden erg goed beoordeeld zijn door de KNZB, hebben we dit jaar wederom geen controle mogen ontvangen.

Afzwemmen zaterdag ochtend - 11 juli 2015 - IMG_1911 Afzwemmen zaterdag ochtend - 11 juli 2015 - IMG_1527 Afzwemmen zaterdag ochtend - 11 juli 2015 - IMG_1350

Ook dit seizoen is er weer afgezwommen voor het “Octopus diploma”. Voor dit diploma komen kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking in aanmerking. Zij kunnen vaak niet goed mee komen met de reguliere diploma’s. Om deze kinderen toch te kunnen belonen voor hun prestaties staat er op het diploma vermeld welke onderdelen ze juist wel goed gedaan hebben. In de loop van de jaren kan dit diploma met meerdere activiteiten worden uitgebreid.

Aan het einde van de ochtend was het de beurt aan de synchroon zwemmers. Dit keer werd er zelfs voor synchroon zwemmen 3 afgezwommen! Bekijk hieronder de uitvoeringen.

Synchroon 1 Synchroon 2
Synchroon 3

 

Foto’s

 Posted by at 21:18

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.