jul 032017
 

Op zondag 11 juni was het zover, de afsluiting van het wedstrijdseizoen 2016 – 2017 voor onze selectiezwemmers. De laatste wedstrijd van dit seizoen was een week ervoor.

Om twee uur ’s middags waren we bij de Familie Koren, en het was lekker warm.
Na wat gedronken te hebben, werden we in 3 groepen verdeeld en gingen we van start met een leuke puzzeltocht dwars door Terborg dat Bianca voor ons uitgezet had.

Het waren soms pittige vragen, maar de meeste werden opgelost, we hebben een stel pientere kinderen bij onze vereniging rondlopen. En dankzij een paar mobiele telefoons werden nog wat ontbrekende antwoorden gevonden.
Een kleine regenbui waaide nog over maar het merendeel van ons bleef droog.
Weer terug bij het huis van Jente werd er nog lekker gezwommen in het zwembad.
Eline heeft getrakteerd op ijsjes, zij zal het volgende seizoen er helaas niet meer bij zijn omdat ze gaat handballen, we wensen je veel plezier, maar het is wel jammer dat je ons gaat verlaten.

Tegen vijf uur werden er broodjes knakworst en hamburgers van de barbecue geserveerd.

Aan het eind van de middag was dan er nog een hilarische chubby bunny chalenge, daarbij stop je steeds meer spekkies in je mond en moet je chubby bunny zeggen.
Diegene die de meeste spekkies in de mond kan proppen heeft gewonnen.  Heike presteerde daarmee erg goed en kon bijna een halve zak in haar mond krijgen.

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag.

Raymond, Etje en Jente bedankt voor jullie gastvrijheid.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.