nov 082016
 

afscheid-koen-1

Op zaterdagmorgen 29 oktober werd afscheid genomen van Koen van Lent. Koen is op 13 jarige leeftijd begonnen met het geven van zwem- en balvaardigheidslessen (waterpolo) en heeft dit 10 jaar met verve verzorgd. Gaandeweg heeft hij zich prima ontwikkeld als een zelfstandige lesgever die houdt van duidelijkheid en ook een grap en een grol niet schuwt. Vanaf 2011 studeert Koen in Groningen wat hem ertoe deed besluiten aanvankelijk met het geven van zwemlessen te stoppen. De lessen waterpolo kon hij tot nét voor de afgelopen zomervakantie combineren met zijn studie. Hij heeft toen besloten om ook met waterpolo te stoppen.

Het kader van DOS bood hem daarom een afscheid aan. Na een aanvankelijke terugblik op zijn carrière als trainer ontving Koen een paar cadeautjes en moest hij tenslotte en opdracht vervullen in het water. Bijgaand treft u foto’s en enkele filmpjes aan. Koen, namens het kader van DOS heel veel dank voor jouw prima bijdrage ! 😉

 

 

 Posted by at 13:26

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.