jul 132011
 

Zaterdag 18 juni jl. hebben wij afscheid genomen van 3 kaderleden van de zaterdagochtend. We hebben ze op gepaste wijze in het zonnetje gezet.

Koen gaat stoppen met het lesgeven op de zaterdagochtend in verband met studie in Groningen. Wij geloven daar helemaal niets van, want Koen stond al in de Veronica gids onder het hoofdstuk “Mannen met Potentie”. Wij wilden zijn filmcarrière in Hollywood vast een positieve zet geven, door de reporter van Veronica vast foto’s te laten maken met een aantla filmbabes, zodat DOS kan meedraaien op het succes van Koen.

Michel gaat de zaterdagochtend verlaten in verband met werk. Die hebben we een versnelde opleiding gegeven voor brandweerman. We hebben het examen afgenomen voor het 1e brevet onderdeel vergissingen. Hiervoor is hij uiteraard geslaagd. Hij had immers al proefgedraaid in het zwembad in Doesburg waar hij tijdens het inzwaaien het brandalarm had ingeslagen.

Dionne gaat eveneens weg op de zaterdagochtend. Haar zullen we terug zien bij Helmink Diepvries. Gezien haar ervaring met het lopen op krukken lijkt het ons geen succes in een winkel waar de temperatuur voortdurend onder het vriespunt ligt. Eén stap met krukken op een ijsvloer en je gaat weer onderuit. Veel leuker is het om door 2 charmante artsen een rondje rond het zwembad gedragen te worden en dan de ochtend op versierde krukken te mogen lopen.

Jantien gaat ons ook verlaten in verband met studie. Jantien is al langere tijd afwezig in verband met de Ziekte van Pfeiffer. Inmiddels gaat het gelukkig al wat beter met haar. Namens het bestuur en al het kader van de zaterdagochtend hebben we haar een mooi boeket voor een zonnige toekomst gegeven samen met tegoedbon van de sportwinkel.

Namens het hele zaterdagochtendteam wil ik jullie bedanken voor alle inzet en prettige samenwerking en wens jullie alle vier een zonnige toekomst.

Vriendelijke groet,

Sonja.

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.