jul 192013
 

Afgelopen woensdag 10 juli heeft Erik Bosma afscheid van DOS genomen. Al enige tijd geleden had hij aangekondigd te willen stoppen aan het einde van dit zwemseizoen.

Omdat Erik natuurlijk jarenlang voor DOS de wedstrijdzwemmers heeft getraind konden we dat niet zomaar voorbij laten gaan. De TC heeft aansluitend op Eriks laatste training in de kantine van het Van Pallandtbad uitgebreid afscheid genomen. Tijdens de bijeenkomst werd Erik uitgebreid en persoonlijk bedankt door de technische commissie, de trainers, het kader en natuurlijk de zwemmers. Een lange afscheidsspeech kwam er niet, want alhoewel Erik eigenlijk nooit om een woord verlegen zit werd het moment hem nu toch even te veel.  Maar het ‘dank jullie wel’ kwam recht uit het hart en werd door de aanwezigen met luid applaus beantwoord.

Niet alleen Erik maar ook de andere leden van de TC (met uitzondering van Richard te Grotenhuis) hebben op deze avond afscheid genomen. Zij zijn – net als Erik – op gepaste wijze bedankt, met nog een speciaal woordje voor Alexandra van de zwemmers.

De bijeenkomst begon met koffie (of fris) met gebak en eindigde met een presentje van de TC voor alle zwemmers. Het was een mooi en warm afscheid.

Erik met medaille Jantien brons 100 vrij en zilver 50 rug

“Erik bedankt voor je inzet en betrokkenheid van de afgelopen jaren. En, beste selectiezwemmers:  We hebben een leuke tijd gehad met jullie en zullen jullie ook ongetwijfeld terugzien maar dan als official bij de wedstrijden. We wensen jullie heel veel succes tijdens die wedstrijden en vooral heel veel zwemplezier!” – De TC – 

De TC van DOS

Jolanda, Anita, Alexandra, Annemieke, Yvonne en natuurlijk Erik, hij is ook lid van de tc!

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.