dec 062016
 

kerststerrenactie-2015

Beste leden,

Wat vliegt de tijd toch! Sinterklaas is alweer achter de rug en aankomend weekend is het alweer tijd voor onze jaarlijkse Kerststerrenactie! Wij zijn heel blij met alle aanmeldingen voor aanstaande zaterdag. Mocht je nu denken ‘Oepsss, helemaal vergeten’, geen probleem. Aanmelden kan nog steeds. Bel of mail ons even en dan regelen we dat je in een leuke verkoopgroep komt.

Wanneer je niet kunt helpen aanstaande zaterdag dan hebben we een oplossing voor jou. Het is mogelijk om bloemen voor jezelf, buren, ouders, kennissen en opa en oma te bestellen via het bestelformulier. Het ingevulde bestand kan worden gestuurd naar kerststerrenactie@hotmail.com. De bloemen kunnen worden opgehaald op de verkoopdag tussen 10 en 15 uur bij Meuleman FarmTech, Guldenweg 13b in Varsseveld.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben of wil je toch nog meedoen dan kun je contact opnemen met Koen via 06-17722631 of mailen naar kerststerrenactie@hotmail.com.

Wie wil er nou geen mooie bloem in de kamer hebben staan tijdens de feestdagen!

De organisatie van de kerststerrenactie,

Ilse, Peter en Koen

PS. De verkoopprijs van de Hyacinten zijn nog onder voorbehoud. Deze kan hoger uitvallen doordat er 5 i.p.v. 3 bloembollen in een potje zitten. De definitieve verkoopprijs wordt op de verkoopdag vastgesteld.

Bestelformulier kerststerrenactie losse verkoop 2016

 Posted by at 18:57

 Leave a Reply

(required)

(required)

Wilt u - ter beveiliging van onze website tegen spam, robots en hacks - ter controle hieronder het juiste getal invullen? * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.