sep 282016
 

Start zaterdag 1 oktober.

Aanstaande zaterdag is het weer zover. Dan gaat de Grote Clubactie weer van start. Deze week worden de lotenboekjes uitgereikt en vanaf zaterdag 1 oktober start de officiële verkoop dus vanaf zaterdag kunnen jullie allemaal aan de slag met de lotenverkoop!

Belangrijk

De Grote Clubactie is voor DOS een heel belangrijke bron van inkomsten. Veel jeugdactiviteiten, waaronder het jeugdkamp, worden uit de opbrengst betaald. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: steun de vereniging door loten te verkopen of door loten te kopen. De verkoop is heel simpel want de betaling gaat via ‘automatische incasso’. Dus noteer de gegevens van de lotenkoper in het lotenboekje en wij zorgen voor de rest! Je hoeft niet nog eens langs de deur om af te rekenen en loten rond te brengen. En er is geen gesjouw met contant geld. De lotenkoper ontvangt zijn/haar lotnummer op het rekeningafschrift van de betaling.

Help mee!

We wensen alle lotenverkopers veel succes! Laat die boekjes rondgaan op verjaardagen en in de buurt. En … zoals elk jaar worden de beste verkopers in het zonnetje gezet. Dus ga op pad en help mee!

groteclubactie

 

Meer info over de actie en de organisatie van dit jaar vind je hier: Uitleg grote clubactie 2016