Sponsors

 

Partners en PLUS Sponsors van DOS Varsseveld

DOS is blij met haar Partners en Plus Sponsors.

De gemeente Oude IJsselstreek draagt alle verenigingen een warm hart toe. Door gerichte subsidies en bijdragen aan verenigingen bevordert de Gemeente Oude IJsselstreek een sportief klimaat en het voorzieningenniveau zoals dat bij een gemeenschap als de onze past. De Gemeente Oude IJsselstreek wenst de vrijwilligers en leden van DOS Varsseveld veel sportiviteit toe.
De Rabobank staat midden in de samenleving. Internationaal, nationaal en regionaal: op alle niveau’s draagt de Rabobank bij aan een sportief klimaat en sportieve successen.De Rabobank Graafschap-Zuid draagt de (sport)verenigingen dan ook een warm hart toe en ondersteunt regionale en lokale verenigingen en stichtingen met raad en daad.
De dienstverlening en organisatie van Westerveld en Vossers kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Niet alleen bij u en uw onderneming maar ook bij de gemeenschap waarin wij ons werk mogen doen en waarbinnen onze klanten en hun medewerkers wonen, werken en recreëren.
Bouwbedrijf Klanderman werkt sinds 1923 vanuit Varsseveld. Begonnen als timmerbedrijf maar inmiddels al jaar en dag professioneel bouwer van woon- en utiliteitsprojecten voor nationale en internationale klanten. Vanuit onze lokale betrokkenheid ondersteunen we met overtuiging onze gemeenschap en initiatieven die daarin ontplooit worden. Zo bouwen we samen aan de toekomst.
AMI Kappers staat al jaren letterlijk en figuurlijk midden in de Varsseveldse gemeenschap.En vanuit de (persoonlijke) overtuiging dat sportief bezig zijn goed is voor lichaam en geest steunt AMI de vrijwilligers van DOS die de zwemsport als laagdrempelige manier van sportbeoefening voor de Varsseveldse jeugd mogelijk maken.
logo-kaaswinkel
Kaaswinkel Varsseveld is als smaakmaker in het Varsseveldse centrum zeer betrokken bij alles wat in onze gemeenschap plaatsvindt. En als je dan een vereniging waar je persoonlijk bij bent betrokken ook nog als ondernemer een duwtje in de goede richting kan geven dan mag je dat toch eigenlijk niet laten!

DOS is altijd op zoek naar verbinding met partners en sponsors die de doelstellingen van de vereniging onderschrijven en die de vereniging willen ondersteunen bij de uitvoering.

 

Onze Sponsors

Wij zijn onze sponsors erkentelijk voor hun bijdrage aan het succes van onze vereniging.

 

 

 

Donateurs van DOS: 

Ten Brink Groep

 

Sponsor of donateur worden?

Download de folder: DOS – Mogelijkheden voor sponsoring

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden van onze vereniging? Of wilt u sponsor of donateur worden? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.
* indicates required field