Corona update

 

Update: 12 mei – We gaan weer zwemmen

Beste Leden,

We gaan weer zwemmen. Zoals reeds aangekondigd zijn de binnenbaden weer beschikbaar om te zwemmen, hierbij dienen wij ons wel aan maatregelen te houden zoals opgesteld in het zwemprotocol.

Dit protocol bevat tevens de tijden waarop er de komende periode gezwommen kan worden, let op, deze kunnen anders zijn dan de reguliere tijden. dit is noodzakelijk om voldoende tijd tussen de verschillende activiteiten in het zwembad te houden.

De komende periode zullen we samen met ’t Pallandtbad evalueren hoe e.e.a. loopt, dit kan er in resulteren dat tijden op een later moment aangepast zullen moeten worden. Voor de zaterdagochtend zal er nog een indeling van de groepen volgen.

Ik verzoek iedereen zich strikt aan dit protocol te houden en de tijden en aangegeven doelgroep te houden en tevens de aanwijzingen vanuit het zwembad personeel op te volgen. Alleen op deze wijze kunnen we er voor zorgen dat we allemaal weer kunnen zwemmen.

Met vriendelijke groet en veel zwemplezier!

Werner Willemsen

 

Update: 26 april – Alternatieve training jeugd

Heva VcV (volleybal), Reflex (handbal), DOS (zwemclub), SC Varsseveld (voetbal) en Vital Varsseveld hebben de handen in één geslagen om alle jeugd van Varsseveld sport aan te kunnen bieden. SC Varsseveld heeft een veld ter beschikking gesteld, waar de clubs gebruik van mogen maken. Heva VcV, Reflex en Vital Varsseveld zullen gezamenlijk de lessen gaan invullen.

Lees meer

 

Update: 23 maart

Naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM en het kabinet als gevolg van de coronacrisis hebben moeten nemen, heeft de KNZB besloten alle competities en andere wedstrijden van het seizoen 2019/2020 te stoppen dan wel af te gelasten. Welke gevolgen de vroegtijdige beëindiging van de competitie heeft voor DOS (promotie/degradatie etc.) is nog onduidelijk.

 

Update: 15 maart: 18:00

Deze middag zijn er verdere maatregelen bekend geworden met betrekking tot het Corona-virus. Naast nieuwe maatregelen blijven de al bestaande maatregelen tot en met 6 april actief. Voor DOS houdt dit in dat het staken van alle trainingen, wedstrijden, vergaderingen, etc. wordt verlengd tot en met 6 april.

Mochten de maatregelen verder verlengd worden dan zullen wij deze als vereniging verder opvolgen.

Mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn dan verneem ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Werner Willemsen
Voorzitter Zwem- en Polovereniging DOS

 


 

12 maart : 19:00

Deze middag zijn er verder maatregelen bekend geworden met betrekking tot het Corona-virus.
Graag willen we vanuit DOS onze leden hierover ook informeren.

Als bestuur en vereniging volgen we het beleid van de overheid en de KNZB met betrekking tot evenementen (en wedstrijden).

De KNZB heeft het dringend advies gegeven alle verenigingsactiviteiten tot en met 31 maart stop te zetten.
Voor DOS houdt dit dus ook in dat per direct alle trainingen, wedstrijden, vergaderingen, etc. sowieso tot en met 31 maart a.s. geen doorgang vinden.
Mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn dan verneem ik die graag.

Met vriendelijke groet,

Werner Willemsen
Voorzitter Zwem- en Polovereniging DOS