jan 142019
 

Beste (oud) waterpoloër,

September 2017 hebben we een prachtig feest gevierd ter gelegenheid van ons 50 jarig bestaan. We hebben op de feestavond veel oud-leden mogen begroeten die elkaar veel te vertellen hadden.

Het succes van die avond verdient navolging. We hebben daarom het plan opgevat om een veteranenavond te organiseren. Op die avond zijn welkom om in toernooivorm nog eens een balletje te gooien. Om het laagdrempelig te houden spelen we 4 tegen 4 over de breedte van het bad.

Deze avond is op vrijdag 25 januari a.s. van 21.00 t/m 22.30 u. in het van Pallandtbad. Aansluitend is er uiteraard de gelegenheid de avond te evalueren onder het genot van een drankje.

Mocht je het niet meer zien zitten om het inmiddels wat stram geworden lijf in een zwembroek of badpak te hijsen dan ben je natuurlijk ook welkom.

Op het moment van schrijven hebben zich al 10 oud-leden aangemeld.

Aanmelden kan bij Johnny Bruggink

Graag tot dan!

Gerbert Kleinnibbelink

 Posted by at 21:15
jan 082018
 

Zondag 7 januari werd het eerste minipolo toernooi van 2018 gehouden. Dit keer weer in eigen huis. En wat was het leuk! Gezelligheid, sportieve prestaties van de jongste leden van diverse verenigingen en nog veel meer!

Wil je ook een keer mee doen aan een minipolo toernooi? Meld je aan via polojeugd@dosvarsseveld.nl

 

DOS Minipolotoernooi - 7 januari 2018 Albums fotos in albums
dec 162017
 

Op zondag 7 januari 2018 om 15.00u is weer een minipolotoernooi en dit keer in ons eigen bad!

Wie lijkt het leuk om samen met Eppo, Wout, Geert en Gijs een DOS team te vormen? Dan spelen we met een eigen team op ons eigen toernooi 😊
Ben je niet ouder dan 11 jaar en heb je zin om Wout, Geert, Gijs en Eppo te versterken, stuur dan een berichtje voor 28 december 2017 naar polojeugd@dosvarsseveld.nl.

Je speelt die middag ongeveer vier wedstrijden van elk een kwartier in een half bad.

Bekijk hieronder de foto’s van het vorige minipolotoernooi in Varsseveld:

Minipolo toernooi DOS - 8 januari 2017 Albums fotos in albums
 Posted by at 18:12
nov 152017
 

Afgelopen zondag was er weer een minipolotoernooi in Borculo. Samen met een aantal kinderen van Natare hebben Eppo, Wout en Geert een team gevormd. Het was een ontzettend leuke middag waar we veel plezier hebben gehad!

Het volgende toernooi is in Varsseveld en wel op 7 januari 2018.

Lijkt het je leuk om een keertje mee te doen, stuur dan een mailtje naar polojeugd@dosvarsseveld.nl.

 

 

 Posted by at 20:24
okt 122017
 

De eerste wedstrijd van onder de dertien ‘Wat een feest!!!’

Bij deze wedstrijd moesten we tegen NDD.

Ons team moest nog kennis maken met elkaar. In het eerste partje viel er een doelpunt voor dos 1-0, die maakte Sanne, het eerste doelpunt van het seizoen, in de 4e minuut. Er vallen  steeds meer doelpunten, die maakte:  Tygo, Marijn(2), Sven, Cecar en Sanne nog 2. De tegen partij deed erg zijn best en ze hebben uiteindelijk nog 1 doelpunt gemaakt.

De eindstand was 8-1 voor DOS!

Door: Sanne Piek

 

 Posted by at 19:34
okt 092017
 

Zondag 29 oktober Laco te ‘s Heerenberg

Aanvang van het toernooi 14.00 uur (1e wedstrijd)
Einde van het toernooi: uiterlijk 17.00 uur (afhankelijk van het aantal wedstrijden)
Toegang tot het bad vanaf: 13.30 uur

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je zin om mee te doen, geef je dan op door een mailtje te sturen naar polojeugd@dosvarsseveld.nl

Benieuwd naar het verslag van het toernooi in Lochem? Bekijk hem hier.

 Posted by at 19:30
okt 042017
 

Hallo waterpoloërs,

Woensdag 11 oktober houden we weer een vriendinnen/vriendentraining!  Al je vriendinnen of vrienden die het leuk lijken om eens een keertje met jou mee te waterpoloën, mag je meenemen! Hopelijk tot 11 oktober om 17.30u.

Groetjes, 
Trainers en de polocommissie

 

 Posted by at 19:05
jun 182017
 

Dit weekend zijn er door de senioren waterpoloërs diverse sportieve prestaties geleverd.

 

   

Obstacle Run
Op zaterdag 17 juni deden Twan, Lars, Niels en Joris mee aan de Strong Viking Obstacle Run op de Berendonck bij Wijchen/Nijmegen. 19 kilometer hardlopen door het water, de blubber en over diverse obstakels heen. Dit deden ze binnen de 4 uur, een erg nette tijd!

 

SingelSwim Utrecht
Karin, Marcel en Johnny hebben hun doel om 3000 euro op te halen voor het goede doel: de erfelijke spierziekte FSHD gehaald. Zondag 18 juni zwommen ze door de grachten van Utrecht tijdens de SingelSwim. Deze prestatie heeft het team uiteindelijk €3415,- opgebracht. De eindstand van de SingelSwim komt daarmee op ruim 100.000 euro.

Al met al mooie sportieve prestaties!

 

 Posted by at 16:43
mei 102017
 

 

Afgelopen zondag was alweer het laatste minipolo toernooi van dit seizoen.

Maar lest best! Er waren dit keer 2 deelnemende teams namens het combinatieteam Dos/Natare! Een pupillen 1 en pupillen 2 team. Er werd fanatiek gespeeld, en voor een aantal minipolo spelers was  dit het allereerste toernooi. Gelukkig was Addy weer mee als deskundige coach om hen daarin te begeleiden.

Er werden wedstrijden gewonnen en verloren, maar al met al werd er leuk gespeeld. Ook was het mooi om te zien dat een aantal spelers echt gegroeid waren gedurende het seizoen.

Aan het eind werd weer “The man of the match” gekozen door Addy. Annika Heezen had dit meer dan verdiend afgelopen zondag. Zij werd beloond met wat lekkers. De teamgenoten waren wel zo slim om haar meteen te feliciteren, zodat zij lekker mee konden snoepen.

Het was weer een super leuk seizoen, hopelijk tot volgend seizoen!

 

Heb je ook zin om water polo te spelen of om een keer mee te doen: neem contact op via polojeugd@dosvarsseveld.nl!

apr 062017
 

Het DOS/De Gendten D-jeugd team heeft het dit jaar erg goed gedaan. Op zaterdag 1 april werd in Terborg de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld tegen Livo uit Lichtenvoorde.

De einduitslag van 12-6 zorgt er voor dat het team van DOS/De Gendten niet meer in te halen is door de concurrenten. Dit betekent dat het DOS/De Gendten team kampioen is geworden van de afdeling C.

Er zijn veertien wedstrijden gespeeld, waarvan er twaalf gewonnen werden met een totaal doelsaldo van +106. Het seizoen begon niet zo sterk, de eerste wedstrijd werd met één doelpunt verschil verloren. Volgens de spelers onterecht want een zuiver doelpunt was afgekeurd omdat de bal via een gat in het net het doel had verlaten. Vanaf de tweede wedstrijd is elke keer trouw de mascotte “Winnie de Waterpoloër” meegenomen naar de wedstrijden en werd bijna elke wedstrijd winnend afgesloten.

Extra spannend waren de wedstrijden tegen het D-jeugd team dat DOS samen met Natare uit Aalten vormt. Deze derby’s werden twee keer gewonnen door het team DOS/de Gendten, beide keren met slechts één doelpunt verschil.

Na de wedstrijd werd het behaalde kampioenschap traditioneel gevierd met het in het water duwen van de coach. Daarna was er taart en (kinder)champagne en er waren bekers, T-shirts en bloemen voor het team.

Ben je enthousiast geworden voor waterpolo en wil je zelf een keer meetrainen? Kom dan eens kijken bij een training. De waterpolojeugd van zwemvereniging DOS Varsseveld traint elke woensdagavond van 17.30 tot 18.30 uur in Zwem- en Sportcentrum Van Pallandt in Varsseveld.

Bekijk alle foto’s hier:

2017 Kampioenswedstrijd DOS/De Gendten - Livo Albums fotos in albums