nov 262018
 

Op zondag 18 november is er door een groot aantal DOS leden (getuige de foto’s) , een mooie ACZ (Alphons Centen Zeemijl) zeemijl gezwommen. Alle deelnemers hadden precies 60 minuten om de 1852 meter af te leggen. De eerste zwemmers waren al na 35 minuten gefinished. Een mooie prestatie. Uiteindelijk hebben alle zwemmers de hele afstand afgelegd!
Een mooie happening welke zijn oorsprong heeft in het kustplaatsje Bloemendaal, waar de groep vroeger op initiatief van Alphons Centen onder leiding van de Bloemendaalse Reddings Brigade “live” in de Noordzee de zeemijl aflegde.
Na afloop waren er broodjes en een versnapering. Super georganiseerd!

We kunnen terug kijken op een geslaagde activiteit en wellicht tot volgend jaar!

nov 142018
 

Nog iets minder dan een maandje en dan mogen we weer, want dan is de Kerststerrenactie 2018!

De Kerststerrenactie is een jaarlijkse actie waarbij de leden van zwem- en polovereniging DOS, samen met familie, vrienden, bekenden en/of teamgenoten langs de deuren gaan van de inwoners van Varsseveld (en omgeving). Het gaat daarbij uiteraard om de verkoop van Kerststerren, maar ook hyacinten en cyclamen worden tijdens deze actie verkocht.

Doel van de actie is om zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging, zodat we onder andere de badhuur en de materialen (zoals plankjes en flippers) kunnen betalen.

Een actie kan natuurlijk georganiseerd worden, maar om het tot een succes te makken hebben wij hulp nodig! Er zijn een aantal opties om te kunnen helpen, maar natuurlijk kan er ook voor meerdere opties gekozen worden:

  1. Je komt gezellig helpen met de verkoop op zaterdag 8 december 2018 van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor iets lekker en iets te drinken wordt uiteraard gezorgd. Je kunt je vanaf nu opgeven door het ingevulde aanmeldformulier  in te leveren via kerststerrenactie@hotmail.com. Doe dit uiterlijk zondag 2 december 2018.
  2. Je wilt vast iets verkopen bij je familie, vrienden en/of kennissen (die bijvoorbeeld niet in Varsseveld wonen). Dan kun je het bestelformulier dat hieronder staat downloaden en uitprinten en daarmee alvast langsgaan bij degene aan wie je wat wilt verkopen. Lever dit formulier uiterlijk woensdag 5 december 2018 in via kerststerrenactie@hotmail.com of bij Ilse Evers.  Dit is natuurlijk een goed alternatief als je niet kunt helpen op 8 december, maar je toch een steentje bij wilt dragen!
  3. Je wilt graag bloemen kopen, maar bent (nog) geen lid van DOS. In dat geval kun je natuurlijk altijd een ingevuld  bestelformulier mailen naar kerststerrenactie@hotmail.com. Lever de bestelling dan ook uiterlijk woensdag 5 december 2018 in.

Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kun je de uitnodiging nog eens goed doorlezen of een mailtje sturen naar kerststerrenactie@hotmail.com.

Wij hopen jullie allemaal te zien op zaterdag 8 december!

Namens de organisatie van de kerststerrenactie,

Ilse Evers

Downloads

 

DIRECT AANMELDEN

Ja, ik heb een auto beschikbaar en neem deze mee

 

 

 Posted by at 20:03
okt 112018
 

Van 24 t/m 27 oktober opent Zwem- en Sportcentrum Van Palland haar deuren voor de Varsseveldse Zwem4daagse 2018 die wordt georganiseerd door Zwem- en Polovereniging DOS uit Varsseveld. Een gezellig en bovenal sportief evenement voor jong en oud.

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers vier dagen lang een afstand van 300, 600 of 1.000 meter. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast deze drie afstanden kan er dit jaar ook een nieuwe afstand gezwommen worden namelijk; de zeemijl van 1852 meter.

Iedereen die in het bezit is van zwemdiploma A kan meedoen doen aan de Zwem4daagse. Deelnemers kunnen zicht tot 24 oktober inschrijven op www.dosvarsseveld.nl/zwem4daagse of voor aanvang van het evenement in het zwembad. De Zwem4daagse wordt gezwommen op woensdag 24 t/m vrijdag 26 oktober van 18:00 tot 20:00 uur en zaterdagochtend 27 oktober van 10:00 tot 12:00 uur. Na afloop staat de ranja/koffie en poffertjes weer klaar.

 

MELD JE HIER AAN

 Posted by at 20:05
sep 122018
 

Hoi allemaal,

Ik ben Tiemco, 17 jaar oud en ik woon in Silvolde.
Aankomend seizoen speel ik in Heren 1 bij de waterpolo en geef ik training op maandag, woensdag, vrijdag en af en toe op zaterdag.

Dit allemaal in verband met de opleiding die ik volg, namelijk sport & bewegen aan het Graafschap college te Doetinchem. Ik moet voor deze opleiding veel stagelopen en het leek mij een leuk idee om dat bij DOS te doen. Zoals al te lezen is, is sport echt mijn passie en ik heb er veel plezier.

Ik hoop dat de kinderen ook plezier zullen beleven aan mijn trainingen en er natuurlijk ook iets van leren.
Mocht u nog vragen hebben of gewoon nieuwsgierig zijn mag u altijd een keer komen kijken bij een van de trainingen of wedstrijden.

 Posted by at 19:17
sep 112018
 

DOS Jeugdkamp 1 en 2 september 2018

Zaterdag 1 september, yes het foute weekend kan van start……..
De vrijwilligers, in foute outfit, waren er klaar voor!
Broodjes en drinken stonden klaar, het kamp was versierd, dus we konden beginnen.

Het enige wat niet fout was dit weekend, was het weer!
De zon scheen en de kinderen druppelden langzaam binnen.
Er werd “aangevallen” op de broodjes en ondertussen kon iedere groep nadenken over een “foute” naam en een “foute” vlag voor hun groep.
Sonja, Koen en Tom hesen de DOS vlag in het teken van ons 9e DOS kamp.

We gingen op pad om een “foute”spellentocht te doen. De kids streden met veel lol en gesteggel om de punten voor hun groep.
Ze begonnen bij Martin waar ze zoveel mogelijk water moesten opvangen met het doorgeven van natte sponzen met je voeten. Lekker knoeien dus. Hierna kon je Limbo dansen bij Gerrit-Jan. Wie was er lenig?
Erg moeilijk was het om een liedje te gorgelen bij Michel, want het moest ook nog geraden worden.
Gelukkig werden de kinderen hierna weer helemaal relaxed bij het boom knuffelen met Joris. Het meest relaxed was Joris zelf!
Tot slot als beloning met je groep zoveel mogelijk chips eten bij Mario, maar niet te veel want er moest nog gebarbecued worden……

Over BBQ gesproken ……… Heerlijk!

Ook de spelshow was natuurlijk “fout”. Wat is er leuker dan te zorgen dat je begeleider er zo fout mogelijk uit ziet?! Daarna hadden we nog een kampvuur. Gelukkig mocht het, dit dreigde eerst niet door te gaan i.v.m. de droogte. Gezellig met zijn allen rond het vuur.

 

Tja en toen ……?
Geen Spooktocht?
Wel liep er een kerstman rond die pepernoten uitdeelde (in september!)
De kinderen gingen toch met hun groepje het bos in, maar wie weet wat hun te wachten stond?
Nadat de kleintjes terugkwamen van een korte wandeling en een praatje met kerstpersonen was het de beurt aan de grote kinderen……
En wat gebeurd er als je dan toch overvallen wordt door een man met een kettingzaag, een paar heksen tegen komt en iemand die uit de boom valt …….
Daarna terug bij het vuur nog even bijkomen en dan moe maar voldaan je luchtbed opzoeken.

 

Zondagmorgen half 7, wat ontzettend vroeg zeg!
Allemaal opstaan voor een snel ontbijtje, want er moet natuurlijk ook gezwommen worden.
De huifkar staat klaar voor vertrek naar Pallandt.
Even lekker uitleven en opfrissen in het zwembad.

Bij terugkomst staat er een mega groot voetbalspel op het terrein.
Eerst nog even ontbijten.
Daarna barst de strijd los!!
Er werd zeer fanatiek gespeeld en zelfs een rode kaart uitgedeeld (hè Joris?)

Hongerig na een aantal potjes voetbal was er natuurlijk friet met een snack. Daarna gingen we nog even het bos in voor levend stratego en voor we het wisten was het al weer drie uur. Tijd om terug te gaan naar de papa’s en mama’s.

Wie zou er dit jaar met de prijs naar huis gaan?
Het was groep blauw, de badeenden. Goed gedaan jongens!
De kids en hun ouders worden uitgezwaaid en hopelijk tot volgend jaar.

 

Klik hier om ALLE FOTOS te bekijken (opent nieuw tabblad/venster)!!

 

Namens de organisatie,

Heidy Weirath

sep 102018
 

Op zondag 9 september heeft Zwem- & Polovereniging DOS mee gedaan aan “Swim To Fight Cancer” editie Doetinchen. Het evenement zou in de Oude IJssel plaats vinden, maar door blauwalg in het water is deze happening verplaats naar recreatieplas Stroombroek in Braamt.

Van de ca. 50 kinderen die mee zwommen tegen kanker waren er 13 zwemmers van DOS bij met hun 4 begeleiders. De kinderen moesten in het koude water (19,5 °C.) een afstand van 500 meter afleggen. Dit was voor de kinderen van de zwemclub natuurlijk geen enkel probleem.

Naast de kinderen zwommen er ook begeleiders en andere volwassenen mee. In de aanloop naar het zwemevenement is iedereen druk bezig geweest met het werven van sponsoren en met succes! Ze haalden maar liefst € 5665,00 voor het KWF. Een geweldig resultaat om trots op te zijn! Voor dit fantastische bedrag willen we alle deelnemers en de gulle gevers dan ook hartelijk bedanken.

In totaal bracht de zwemactie ruim 1,2 ton op voor KWF! Bekijk hieronder een reportage van Regio8.

Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS

...terug naar het album-overzicht
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0336.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0338.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0340.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0341.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0344.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0346.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0349.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0350.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0351.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0355.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0357.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0361.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0363.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0365.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0372.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0382.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0384.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0387.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0394.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0395.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0397.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0404.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0408.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0416.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0418.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0423.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0430.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0433.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0434.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0435.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0436.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0439.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0441.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0443.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0447.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0456.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0457.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0460.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0462.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0473.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0478.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0479.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0485.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0493.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0500.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0509.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0517.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0530.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0533.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0535.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0539.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0546.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0547.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0549.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0554.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0556.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0566.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0571.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0578.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0584.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0597.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0599.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0602.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0613.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0615.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0642.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0644.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0646.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0647.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0652.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0655.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0657.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0663.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0669.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0674.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0677.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0680.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0682.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0684.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0686.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0687.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0696.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0699.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0701.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0702.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0711.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0729.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0749.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0752.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0754.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0758.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0773.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0780.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0806.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0809.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0810.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0813.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0814.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0820.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0823.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0824.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0833.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0834.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0836.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0837.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0839.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0840.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0841.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0842.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0844.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0849.jpg
Jubileumochtend (Ivo...

 

 Posted by at 19:27
jul 052018
 

Afgelopen week waren er weer de clubkampioenschappen. Vol enthousiasme werd er weer op de diverse afstanden gezwommen. Net als andere jaren werd er ook dit jaar weer een drietal bekers uitgereikt aan de kinderen die hun eigen tijd op een afstand in vergelijking met vorig jaar het beste verbeterd hebben.

Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS

...terug naar het album-overzicht
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0336.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0338.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0340.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0341.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0344.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0346.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0349.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0350.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0351.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0355.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0357.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0361.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0363.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0365.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0372.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0382.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0384.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0387.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0394.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0395.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0397.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0404.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0408.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0416.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0418.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0423.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0430.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0433.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0434.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0435.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0436.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0439.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0441.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0443.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0447.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0456.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0457.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0460.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0462.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0473.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0478.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0479.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0485.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0493.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0500.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0509.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0517.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0530.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0533.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0535.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0539.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0546.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0547.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0549.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0554.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0556.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0566.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0571.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0578.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0584.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0597.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0599.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0602.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0613.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0615.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0642.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0644.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0646.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0647.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0652.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0655.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0657.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0663.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0669.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0674.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0677.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0680.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0682.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0684.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0686.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0687.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0696.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0699.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0701.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0702.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0711.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0729.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0749.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0752.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0754.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0758.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0773.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0780.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0806.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0809.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0810.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0813.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0814.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0820.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0823.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0824.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0833.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0834.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0836.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0837.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0839.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0840.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0841.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0842.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0844.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
Jubileumochtend (Ivo) - 50 jaar DOS - IMG_0849.jpg
Jubileumochtend (Ivo...
 Posted by at 20:56
jun 202018
 

Op zaterdag 16 en zondag 17 juni zijn de Gelderse B Kampioenschappen gehouden in zwembad de Koekoek Vaassen.

Namens DOS mochten Yannick en Linzy aan dit kampioenschap meedoen. Er werd in totaal aan 5 afstanden meegedaan. Op maar liefst 3 afstanden werden er gouden medailles behaald. Yannick behaalde goud op de 50 vrij, Linzy goud op de 100 vrij en goud op de 50 rug.

Voor Yannick was dit zijn eerste GBK. Dus extra spannend. Hij heeft het super gedaan en heeft maar liefst 3 seconden van zijn tijd afgezwommen.

Na het terugzien van het filmpje van de 200 wissel van Linzy was toch overduidelijk te zien dat diegene naast haar een diskwalificatie had. Terwijl later in de uitslag blijkt dat zij niet is gediskwalificeerd.

De uitslagen vind je hier.

Hieronder de foto’s en filmpjes van deze 2 dagen.

Film Linzy: 50 rug   –  100 vrij  –   200 wissel  –  50 vlinder

Film Yannick: 50 vrij

 

 

mei 132018
 

Afgelopen zaterdag ontving Jelle voorafgaand aan de training het certificaat “Pupil van de Maand” met daarbij uiteraard het felbegeerde T-shirt. Op bijgaande foto is Jelle te zien met zowel certificaat als T-shirt. Jelle is blij dat hij deze ‘titel’ in ontvangst mocht nemen. “Ik vind het erg leuk om waterpolo te doen”, aldus Jelle. Hij vindt het vooral leuk omdat, zo hij zegt: “Je het met z’n allen doet, het is een échte teamsport. Het leukst vind ik het zwemmen met de bal”. Als Jelle gevraagd wordt naar het hoogtepunt van het afgelopen seizoen is het antwoord onmiddellijk: “Dat we kampioen zijn geworden”. Ik vraag hem of hij nadien bloemen in ontvangst heeft genomen. “Nee, dat niet. Maar wel champagne”, direct gevolgd door : “….. geen échte natuurlijk ….. maar was heel leuk”. Jelle vindt dat hij goed is in het op het juiste moment aanspelen van teamgenoten, het geven van een assist. Wat hij het moeilijkst vind om te doen is als de tegenstanders met z’n allen in de aanval gaan, welke speler kies je dan om te verdedigen. Wij wensen Jelle veel plezier met zijn titel Pupil van de Maand.

Kader DOS van de zaterdagochtend

 Posted by at 16:51